Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)

Hygienix BV is partner in het project “Safer Patient Toileting System” (SPTS). Het SPTS biedt een nieuwe sanitaire zorgstandaard die infectiepreventie in zorginstellingen wereldwijd significant verbetert. Met een milieuvriendelijke oplossing om verspreiding van gezondheidszorg gerelateerde infecties te reduceren, patiëntcomfort en patiëntveiligheid te verhogen, arbeidsomstandigheden van zorgmedewerkers te verbeteren en daarmee de maatschappij hoge zorg- en zorggerelateerde kosten te besparen.
Het project Safer Patient Toileting System is mede mogelijk dankzij een subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) Kansen voor West II, dat gericht is op het versterken van de regionale concurrentiekracht en het vergroten van de werkgelegenheid.
Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Partners

 

SPTS is mede mogelijk gemaakt door: